Workshop mindfulness en muziek

De zintuigen zijn een van de krachtigste tools om je weer direct in het moment te brengen. Horen, zien, proeven, ruiken, het voelen van sensaties, zoals de wind op je huid, de warme stralen van de zon op je gezicht.

En waarom zou je in het moment willen zijn? Juist omdat dit het enige moment is waarin je echt leeft, ervaart en groeit. Vaak zijn we niet in het huidige moment, maar in het verleden of in de toekomst. We worden mee genomen door de dingen van alle dag en leven op de automatische piloot. Uiteindelijk reageren we ook op onze automatische piloot, vanuit oude overtuigingen of oude patronen die nu niet meer behulpzaam voor je zijn. In het nu zijn en voelen wat je ervaart geeft je veel meer keuze vrijheid, bijvoorbeeld hoe je zou willen reageren op bepaalde situaties.

In deze workshop neem ik je mee op een ontdekkingsreis. Alle muziek is eigen geschreven, live gespeeld en gezongen. Geïnspireerd geschreven op de weg van hoofd naar hart die ik elke dag bewandel.

Naast wat je hoort, voelt of ervaart kun je onderzoeken wat er in je geraakt of aangeraakt wordt? Hoe kan je hiermee omgaan en wat heb je dan nodig? Door onze aandacht te richten kun je dit bewuster ervaren en leer je jezelf beter kennen. Kennis van (aandacht)meditatie is geen pre maar wel fijn.

Laat je verrassen op deze muzikale reis en op een andere manier kennis maken met mindfulness door middel van muziek. De vergoeding voor de workshop is €35 voor 1,5-2 uur. De workshops worden gegeven in groepjes van 4 tot max 10 personen. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Is deze workshop iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voor particulieren:
Tijd: 1,5 – 2 uur
Kosten: €35

Workshop: Klank als ingang naar zelfcompassie
Datum: 18 oktober 2024
Plaats: Nijmegen
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Kosten: €50
Klik hier voor aanmelding en meer informatie.

Workshop: Vier het leven 
Datum: 27 oktober 2024
Plaats: Nijmegen
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Kosten: €90 (incl. lunch)
Klik hier voor aanmelding en meer informatie.