Muziek

Muziek is al mijn hele leven een grote passie. Als kleuter zong ik al in het kinderkoor, gevolgd door bandjes van de muziekschool en allerlei coverbands. In 2010 heb ik mijn eerste eigen songs opgenomen in de studio en er volgde nog vele eigen nummers die ik ten gehore bracht tijdens concerten, evenementen en beurzen. In 2015 begon ik een studie voor mindfulness en compassie trainer/opleider/supervisor waardoor de muziek even wat naar de achtergrond verdween. Maar helemaal weg was het nooit, het blijft altijd een rode draad door mijn leven.

Ik leerde naast piano ook de gitaar, handpan en ukulele te bespelen. Prachtig mooie akoestische instrumenten waarmee ik mezelf begeleid.

Mijn muziek heeft altijd te maken met de weg van het hoofd naar het hart. Alle nummers zijn geschreven op de reis die ik maak en onderweg word ik veel geïnspireerd door de lessen die het leven mij aanreikt. Daarom noem ik het een ‘muzikaal verhaal’. Inmiddels zet ik mijn eigen muziek – maar ook mooie covers  en mantra’s – in op verschillende manieren:

Ik zing en speel graag om jouw evenement, boeklancering of workshop muzikaal te omlijsten.

Daarbij kunnen nummers desgewenst op maat gemaakt worden of er kan gekozen worden uit een inmiddels groot repertoire aan eigen nummers of covers die goed passen bij de intentie van jouw event. Ook zijn de workshops, zoals mindfulness en muziek, mantra zingen of de ukulele mantraworkshop op locatie te boeken.

Daarnaast ben ik volledig zelf redzaam en ben in bezit van eigen geluidsapperatuur (geschikt voor ruimten tot 150 personen).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me gerust een aanvraag via het contactformulier en ik stuur je vrijblijvend een prijsopgave.