Contact

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Privacyverklaring
  Wij maken geen gebruik van analytische cookies. Met het invullen van uw contactgegevens gaat u akkoord met de voorwaarden. Klik hier voor onze privacyverklaring.

  Centrum voor Mindfulness Flevoland | |KvK: 32162841| Vrijgesteld van BTW| info@centrumvoormindfulnessflevoland.nl | Yvonne Tuinte-Zwanenburg 06 15 53 53 38  VMBN categorie 1 trainer 2017952

  Disclaimer/trainingsvoorwaarden
  Als u deelneemt aan een mindfulnesstraning geeft u aan dat u er zich van bewust bent dat de Mindfulness-training zoals gegeven door “het centrum voor mindfulness Flevoland” gericht is op een meer aandachtig en bewust leven en het anders omgaan met stress en pijn. Het betreft hier nadrukkelijk een training en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Mocht u onder behandeling zijn van een professioneel hulpverlener dan is toestemming van deze hulpverlener voorwaarde voor deelname aan deze training.

  Betalingen dienen uiterlijk 1 week voorafgaand aan de training te zijn voldaan. Bij annuleren voorafgaand aan de training wordt €50,00 administratiekosten in rekening gebracht. Restitutie is niet meer mogelijk als de training reeds is begonnen. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd worden in rekening gebracht.