Over mij

Mijn naam is Yvonne en ik ben 17 jaar lang als verloskundige werkzaam geweest in de regio Flevoland. Na de komst van onze jongste dochter in 1999 werd ik geconfronteerd met gezondheidsklachten waardoor ik mijn leven anders moest gaan indelen. Dit was voor mij het moment om me persoonlijk te gaan ontwikkelen en bewuster in het leven te staan. Mindfulness, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling werden een groot onderdeel van mijn leven tot op vandaag.

Momenteel geef ik MBSR (stressreductie), compassie trainingen (MBCL) en MBCP-fear trainingen individueel of in groepen zowel in Dronten als op locatie. Ik werk samen met Irena Veringa (www.mindingeboorte.nl) en samen verzorgen wij de mindfulness voor verloskundig zorgproffesionals en aanstaande ouders. Daarnaast ben ik vaste supervisor aan de opleiding voor mindfulness trainers bij www.brusselsmindfulness.be.

Naast mindfulness en compassie heb ik een grote passie voor muziek. Vanaf 2010 ben ik als singer/songwriter werkzaam en heb ik verscheidene cd’s mogen opnemen en allerlei optredens mogen verzorgen. Vanuit deze achtergrond is mindfulness en muziek geboren (2023). U vindt binnenkort een overzicht van mijn muzikale activiteiten op deze site.

Opleidingen op het gebied van Mindfulness:

2015/2016 – Post academische opleiding tot Mindfulness trainer ( Radboud Centrum voor mindfulness)

2015 – MBCP opleiding voor begeleiding voor Mindfulness Rondom geboorte en ouderschap door Nancy Bardache (MBCP )

2018 – Opleiding tot Compassie trainer ( Frits Koster en Erik van de Brink)

2019/2020 – Opleiding tot mindfulness Supervisor MBSR (Present Mind)

2022 – Supervisor MBCL

Mindfulness en compassie trainer (MBSR/MBCL,MBCP) verloskundige en docent (CRKBO geregistreerd). Ik ben geregistreerd als categorie 1 trainer bij de VMBN onder registratie nummer 2017952. Tevens ben ik een van de vaste supervisoren bij de VMBN en VVM. Daarnaast ben ik een van de vaste supervisoren voor de MBCL mindfulness based compassionate living en de MBCP.

Ik hoop u te kunnen verwelkomen bij een van mijn trainingen of muzikale activiteiten.

Warme groet, Yvonne