Mindful Zwanger en Bevallen online training

Wil je liever een cursus op je eigen tempo volgen of vanuit huis? Dan is het volgen van een online zwangerschaps- en bevalcursus iets voor jou. We bieden verschillende mogelijkheden, geschikt voor iedere leerstijl en portemonnee. Door middel van de onlinecursusmogelijkheden krijg je alles wat je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen en je hoeft hiervoor de deur niet uit.

Mindful Zwanger & Bevallen

Vroeg of laat moet je baby er uit. Een spannende, belangrijke gebeurtenis. Zal het allemaal wel goed gaan? Met jou en de baby? En hoe zal het voor je partner zijn? Hoe voelen de weeën? Krijg je complicaties? Wanneer begint het? En ben je wel op tijd op een veilig plekje? Zoveel vragen, en niemand
die je de antwoorden geeft. Ontspannen en mindful zwanger lijkt soms ver weg.

Mindful Zwanger & Bevallen helpt je om rust te vinden in al deze onzekerheid. Om ontspannen te genieten van je zwangerschap. We hebben een unieke training samengesteld waarin we een complete zwangerschapscursus combineren met mindfulness technieken.

Kijk op www.mindfulzwangerenbevallen.nl voor het cursus aanbod. Voor € 49,95 ( en vaak volledig vergoed door de zorgverzekering) kun je een 8 weekse training volgen. Iedere week krijg je een les via de mail en er zijn maandelijks gratis Zoom sessies.