Home / Aanstaande ouders / Mindful zwanger en bevallen online training

Mindful zwanger en bevallen online training

Bereid je goed voor op de bevalling met onze trainingen!

Zelfs nu de Corona-crisis Nederland beheerst, is het mogelijk een volledige zwangerschaps- en bevalcursus te volgen. Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden, geschikt voor iedere leerstijl en portemonnee.

Maar een ding is zeker. Door middel van onze onlinecursusmogelijkheden krijg jij alles wat je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen en je hoeft hiervoor de deur niet uit. 

✓ Zie je op tegen de bevalling?
✓ Weet je niet of je de pijn aankunt?
✓ Ben je bang dat er iets niet goed gaat?
✓ Ben je bezorgd dat stress schadelijk is voor je baby?
✓ Lukt het niet om te ontspannen?
✓ Zou je ook het liefst precies weten wat er gaat gebeuren?

 

Vroeg of laat moet je baby er uit. Een spannende, belangrijke gebeurtenis. Zal het allemaal wel goed gaan? Met jou en de baby?
En hoe zal het voor je partner zijn? Hoe voelen de weeën? Krijg je complicaties? Wanneer begint het? En ben je wel op tijd op een veilig plekje?
Zoveel vragen, en niemand die je de antwoorden geeft. Ontspannen en mindful zwanger lijkt soms ver weg.

Mindful Zwanger & Bevallen helpt je om rust te vinden in al deze onzekerheid. Om ontspannen te genieten van je zwangerschap. We hebben een unieke training samengesteld waarin we een complete zwangerschapscursus combineren met mindfulness technieken.

 
Kijk op www.www.mindfulzwangerenbevallen.nl voor het cursus aanbod. Voor € 49.95 ( en vaak volledig vergoed door de zorgverzekering) kun je een 8 weekse training volgen. Iedere week krijg je een les via de mail en er zijn maandelijks gratis Zoom sessies.

Top