Home / Trainingsaanbod / 8 weekse Mindfulness training ( MBSR)

8 weekse Mindfulness training ( MBSR)

8 weekse MBSR trainingen ( mindfulness based stress reductie)

De trainingen worden gegeven in het Centrum voor Aandacht in het Aeres bedrijven centrum aan de drieslag 30 in Dronten.

Het MBSR programma bestaat uit een 8 weekse training van 2,5 uur en een stiltedag van 6 uur met voorkeur tussen de 6 en 7 de training. Het programma heeft een duidelijke structuur en opbouw. Mindfulness is iets wat je leert en traint gedurende deze 8 weken. En net als je bijvoorbeeld leert piano spelen en je elke dag oefent om het aan te leren, is het voor een optimaal resultaat van de mindfulness training ook de bedoeling dat je elke dag oefent. Het thuis oefenen en houdt in dat je zelf thuis oefent met de aandachts-oefeningen die je meekrijgt. Hiervoor moet je ongeveer 35 minuten per dag rekenen.

In verband met corona werk ik op de volgende manier;

Momenteel werk ik in kleine groepen van 3 maximaal 4 personen.  Dit op volgorde van aanmelding. Wil je graag deelnemen, je bent van harte welkom. neem dan even contact op via het contactformulier.Contact 

Ik zet je dan op de lijst en zo gauw er ruimte is dan laat ik weer een groep beginnen. De eerst volgende gelegenheid om deel te nemen aan een MBSR zal waarschijnlijk november zijn op de dinsdag of donderdagavond. Heb je een voorkeur voor overdag laat het me dan even weten. 

 

Tijd; 19.00 – 21.00 uur in Dronten (locatie volgt) 

Omdat ik in kleinere groepen werk zullen de training geen 2.5 uur in beslag nemen. Uiteraard is het volledige 8 weekse MBSR training. 

Kosten inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee voor particulieren € 395 incl btw per persoon. Voor bedrijven €500 euro incl btw.Zelf thuis oefenen ongeveer 30 tot 40 min/per dag. 

Voor aanmelden: Neem contact met mij op via  Contact formulier

 

Top